Video

Happy Asmara - Lemah Teles (Official Music Live) Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Happy Asmara - Lemah Teles (Official Music Live) Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Official Music Live from Happy Asmara - Lemah Teles Sound Engginering by Maska Audio Arrangement by Music Interactive Songwritter by Viki Prasetyo Videographer by Maska Crewaktif ℗ & © Maska Music Records Lagu Ambyar Terbaru : Musisi : Cuk : Ipung Bass : Dika Gitar : Deblong Kendang : Cak Tembel Drumer : Colopot Kyboard : Hendra Saxophone : Wahyu Sound Engineer : Taufiqul .R Lyric : Lemah Teles Jujur ati iki loro Durung biso nompo kenyataan Tanduran sing wes tak sirami Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan Biyen janj bareng bareng Ngrasakne susah lan seneng Saiki kowe medetke angen angen Tak kuatne ati yen kudu kelangan Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales #HappyAsmara #LemahTeles #MusicInteractive​ FOR BUSINESS WA : 085859995721 / Indro Follow us :👇 Facebook : - Instagram : - Twitter : maska_pro01 Email : Website : ​ Subscribe : ​ Music Interactive's Entertainment's Youtube is under management of: dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN