Video

Safira Inema - Aku Ikhlas (Official Live Music) Yowes Rapopo Rasah di getuni

Safira Inema - Aku Ikhlas (Official Live Music) Yowes Rapopo Rasah di getuni
Official Music Live from Safira Inema "Aku Ikhlas" Audio Engginering by Maska Audio Arrangement by Music Interactive Songwritter by Andika Permana Putra Videographer by Standby ℗ & © Maska Music Records Lokasi : Vegas Caffe Musisi : Kentrung : Ipung Bass : Dika Gitar : Deblong Kendang : Cak Tembel Drumer : Arnet Sund Kyboard : Radit Fasolla Angin Dalu - Safira Inema : Kuat Ati - Mala Agatha : Ngraji Angin - Lina Shalova : Ati Sing Liyo - Irenne Ghea : Sambel Terasi - Safira Inema : Para Mantan - Mala Aghata : aku.. nglakoni kabeh iki ikhlas seko ning ati nggo sliramu.. duh kang mas.. sepurane yen aku nggawe loro atimu aku.. ora menghargai koe sing gemati.. yowes rapopo.. rasah digetuni.. cukup aku ngerti perjuanganku dadi esemmu.. ning uripmu.. Reff : sak jembare segoro aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki tu..lung ojo koe ninggalke aku a..ku.. pe..ngen ning sandingmu.. yowes rapopo.. rasah digetuni cukup aku ngerti perjuangankul dadi esemmu.. ning uripmu.. Reff : sak jembare segoro aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki tu..lung ojo koe ninggalke aku a..ku.. pe..ngen ning sandingmu.. pancen iki dalane aku raiso nompo aku wis iso nerimo tapi aku sing ora lilo pengenmu ke..pie pengenku nyanding koe wes lalekke aku tak cobo nompo anane mungkin wis takdire kudu dikuatke nompo.. kenyataane aku ro koe. pancen.. dudu jodone.. #SafiraInema #AkuIkhlas #MusicInteractive Follow us :👇 Facebook : - Instagram : - Twitter : maska_pro01 Email : Website : Subscribe : Music Interactive's Youtube is under management of: dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN