Video

Safira Inema - Angin Dalu (Official Music Live) Sak pedote nafasku mung kowe sing tak tunggu

Safira Inema - Angin Dalu (Official Music Live) Sak pedote nafasku mung kowe sing tak tunggu
Official Music Live from Safira Inema "Angin Dalu" Audio Engginering by Maska Audio Arrangement by Music Interactive Songwritter by Kuncung Majasem Videographer by Standby ℗ & © Maska Music Records Lokasi : Vegas Caffe Musisi : Kentrung : Ipung Bass : Dika Gitar : Deblong Kendang : Cak Tembel Drumer : Arnet Sund Kyboard : Radit Fasolla Aku Ikhlas - Safira Inema : Kuat Ati - Mala Agatha : Ngraji Angin - Lina Shalova : Ati Sing Liyo - Irenne Ghea : Sambel Terasi - Safira Inema : Para Mantan - Mala Aghata : Lirik "Angin Dalu" Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ora ilang Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu dadi saksi bisu Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu dadi saksi bisu Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu dadi saksi bisu Ademe angin dalu dadi saksi bisu #SafiraInema #AnginDalu #MusicInteractive Follow us :👇 Facebook : - Instagram : - Twitter : maska_pro01 Email : Website : Subscribe : Music Interactive's Youtube is under management of: dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN